Toistaiseksi jatkuva raskaus

Hello ystävät!

Tuntuu että tämä raskaus on pidemmällä, kun laskettuna olisi. Kun sain sillon dpo 11 digitaaliseenkin 2-3, niin kuin myös dpo 16 raskaana 2-3. Sain tasavahvat viivat apteekin testiin dpo 16. 🤔 Ja omasta mielestä testiviiva oli kontrolliviivaa tummempi dpo 18. Lisäksi dpo 20 digiin 3+, päiväpissasta. Tein vielä erikseen aamupissasta digin dpo 22, ja tuli taas 3+.

Clear blue digital 3+! 😍

No joka tapauksessa. Oireet on lähinnä alavatsan nippailu, väsymys ja itkuisuus. Välillä alavatsaa vähän joulii..

Testiviiva tummempi kuin kontrolli.

Herra on enemmän kun iloinen raskaudesta. Jotenkin pelottavan iloinen.

Fiilis on vähän samanlainen, kun poikien odotuksissa. 🤔 Eli siis olen aika oireeton. Toki odotan sitä ah niin ihanaa pahoinvointia.. Itse asiassa kyselin hieman neuvolatädiltä milloin menen sinne sokerirasitukseen, kun sellaisessakin pitäisi käydä. Kuopuksen raskausaikana, kun oli radi. Mutta ei ole nyt kuulemma ajankohtainen. Ensimmäisen äitiysneuvola ajankin sain. (Nuorimmaisen 1v neuvolassa.) Pelottaa vain ettei kaikki menekkään hyvin.

Ajattelin kertovani ensin np-ultran jälkeen omalle äidilleni. Mutta kerroinkin rv 4+6.Katsotaan nyt onko siihen aihetta kertoa muille.
Mietin juuri pitäisikö mennä rv 7 alkuraskauden ultraan vai ei. 🤔 Pelottaa kohdunulkoinen ym.

Herra kurdin koulukin alkoi juuri sopivasti. Onneksi nyt on hyvää aikaa kummankin keskittyä asioihin, jotka on jäänyt vähän ns. ”retuperälle”. Ja nuo kolme lastakin ilahduttaa tätä arkea. Monen muun ihmisen mielestä tämä meidän hullun mylly saattaisi olla, kun komedia/draama elokuvasta. Mutta omasta mielestä tämä on arkea, joka pitää sekä minut ja herra kurdin järjissä.

Lisäksi tuo meidän alakerta on ottanut omaksi oikeudekseen hakata pattereita päivisin, kun lapset huutaa.. Niinhän ne saa hiljaiseksi. 😔 Liekö hänellä vikaa omassa päässänsä, vai onko tuo meidän sukunimi syy.. Näitä ihmisiä valitettavasti löytyy joka talosta. Kurja vain, että juuri meille sattui tällainen alakerran naapuri.

Miehen siskokin laittoi viestiä, kun on lapsia ikävä. Haluaisi siis nähdä kuvia lapsista. Suomalaisena käskin tylysti odottamaan. 🤣

No, kuotenkin.. Hermot on mitä on. Olen lähinnä peloissani tämän raskauden kanssa. Pelkään vain keskenmenoa, tai epänormaalia raskautta. Varhaisraskauden ultraan ajattelin mennä rv 7 jälkeen. Tietysti ensin pitää vertailla hintoja. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *