Oho! 🙈

Tuntuu kyllĂ€ tyhmĂ€ltĂ€ testailla edelleen. En tiedĂ€, ettĂ€ kuinka paljon tuo r-testi voi enÀÀ tummentua.  😁TĂ€nÀÀn dpo 19 (tai omasta mielestĂ€ ovistestin perusteella) ja testiviiva oli tummempi kun kontrolli pc:n testissĂ€. Ja digiin pĂ€rĂ€hti ”raskaana 3+”. Toki nĂ€yte oli aika ”vahva”. 😅 Joten kokeilen vielĂ€ uusiksi tehdĂ€ tuon digin ensiviikolla, jos tuossa on tapahtunukki vaan jokin virhe. 😂🙈😅 Ihan aamupissasta tehty testi oli meinaa hieman hillitympi.

Dpo 19, pÀivÀn toisesta pissasta tehty.
Dpo 19, samasta nÀytteestÀ otettu kuin digi.
Dpo 19, aamun ensimmÀisestÀ nÀytteestÀ otettu.

Dpo 16 piti tehdÀ tieteellinen koe ovistestillÀ ja se olikin niin rÀikeÀ, ettÀ ei rÀikeÀmpi varmaan voisi olla..

Ovistesti dpo 16. 😂

Ensiviikolla ajattelin soitella sinne Àitiysneuvolaan. Ja tiedÀn oikeastaan jo meidÀn neuvolaterveydenhoitajan odottavan soittoa. HÀn oli niin positiivinen ja kannustava, kun otin toiseksi nuorimmaisen 2v neuvolassa puheeksi haalean r-testin. ItseÀ vaan ahdistaa mennÀ ensiviikon keskiviikkona neurologille ja kysyÀ, ettÀ voinko oikeasti olla rauhassa tÀmÀn uuden raskauden kanssa..Sitten huolettaa tuo nuorimmaisen kÀÀntymÀttömyys. HÀn kun oppisi niin hienosti kÀÀntymÀÀn 5.8. Nyt ei mene kunnolla edes kyljelle. Positiivista on se, ettÀ hÀn on alkanut ottaa jaloistansa kiinni ja pyörimÀÀn selÀlleen kellonsuuntasesti ympyrÀÀ. Eli siirtelee jalkoja reippasti. LisÀksi vÀhÀn niin kun laittaa sylissÀ painoa jaloille. HÀn on vaan aika lötkö, eli tietyllainen jÀykyys lopahtaa siinÀ kohtaa kun hÀnet nostaa syliin. KÀdet lÀhtee helposti harhailemaan taakse ja edelleen tavaroista kiinni ottaminen on hÀnelle haastavaa.Herra kurdi lÀhti kahden vanhemman lapsen kanssa sieneen. Saan siis rauhassa imuroida ja luututa lattian. Huomenna tuo meidÀn esikoinen tÀyttÀÀ 5 vuotta!


Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *