Sokerihumala, kuudes kerta! đŸ’Ș

Ennen sokerirasitusta olo oli aivan JÄRKYTTÄVÄ. Voisin jopa kertoa ettei edes aikaisemmin muissa rasituksissa ole tĂ€llasta oloa ollut ennen litkun juontia. Labra ohjeissa luki, ettĂ€ 2-3pv aikana tulisi syödĂ€ normaaleja annoksia hiilihydraattipitoista ruokaa esim. TĂ€ysjyvĂ€pastaa, perunaa ja riisiĂ€ aterioilla. LisĂ€ksi ennen paastoa tulee syödĂ€ niin, ettĂ€ sen paaston yli selviÀÀ. Söin normaalin iltapalan ja lasillisen maitoa. Mutta söin myös sekĂ€ pĂ€ivĂ€llĂ€ ja illlemmalla pari rkl mĂ€mmiĂ€ ruoan yhteydessĂ€. Koska th:n mukaan edeltĂ€vien pĂ€ivien ruoka ja ruokatottumukset pitĂ€isi olla toden mukaisia. Litkun join taas tavalliseen tapaan janoon, mutta vĂ€symys alkoi painamaan puoli tuntia litkun juomisen jĂ€lkeen.  Osa syy toki oli se etten nukkunut kahteen pĂ€ivÀÀn pĂ€ivĂ€unia. Koska olen ne tietysti tottunut nukkumaan niin olo on ollu aika kökkö pĂ€ivisin. Kuitenkin tuo kuopus herÀÀ yössĂ€ sen 2-4 kertaa. Bebe veti kunnon sokeri potkuja puolituntia litkun juonnista ja lopuksi hikotteli jumppatuokion pÀÀtteeksi. TĂ€nÀÀn onneksi pÀÀsin pĂ€ivĂ€unille ja rasitus tulokset tulivat ennen klo 13 omakantaan. Onneksi omaksi ja vauvan onneksi arvot olivat hyvĂ€t. Toki eroa oli aikaisempien raskausviikkojen tuloksiin. Hieman paremmat itseasiassa. Ihan loppuraskautta ajatellen olisin toivonut, ettĂ€ ne arvot olisi paukkunut yli. Helpompi olisi ollut seurata syömisiĂ€ ym. Ja toki nyt taas vauvan koko huolettaa, koska rakenneultrassa vauvan vatsanympĂ€rys oli isompi. Ja mietin tietenkin taas sitĂ€, ettĂ€ voiko tuo rasitus tulos olla vÀÀrĂ€.. Mutta ehkĂ€ tuo pieni tappijalka on perinyt herra Kurdin vatsanmuodon. 😂

Rv 26

Ei juuri erota tuosta mahasta, ettĂ€ onko tuolla joku asukki. YleensĂ€ se maha onkin pullahtanut ihan yht’Ă€kkiĂ€. Eli sitĂ€ odotellessa.

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *