Rv 28 ja oksennusta ilmassa đŸ€°đŸ€ą

TÀÀllÀ sitÀ taas pyyhitÀÀn oksennuksia lavuorin reunalta. TÀllÀ kertaa esikoinen aloitti oksennus uran. MinÀ ja kuopus saatiin sama tauti. Oksennus lensi ja lisÀksi kaikki tyhjeni myös tuolta toisesta pÀÀstÀ. Bebe möyrisi oikeen kunnolla koko yön. Lopuksi kÀsistÀ ranteet puutuivat ja kuume nousi. Lapsilla on usein kuumetta, mutta myös minÀkin sain jonkunlaisen kuumeen tÀmÀn kaiken seuraksi. Lopuksi en pystynyt enÀÀ edes istua vessassa pytyllÀ. Mietinkin kuinka helpolla pÀÀsin edellisen taudin kanssa.  Eikö tÀmÀ nyt voisi jo riittÀÀ.. Odotan vain, ettÀ kuka seuraavaksi sairastuu. Joka viikko ja monta kertaa kuukaudessa tÀmÀ toistuu. Herra Kurdi ei ole saanut juurikaan tauteja lapsilta ja sekös onkin ÀrsyttÀvÀÀ. HÀnellÀ oli myös pienoinen ymmÀrrys vaikeus ymmÀrtÀÀ sitÀ, ettÀ kuinka huonoon kuntoon noro voi ihmisen saada. VielÀ kolmantena pÀivÀnÀ en saanut seistyÀ suorassa, koska jokaista lihasta sÀrki ja neljÀntenÀ pÀivÀnÀ sain ikÀvÀn tuntuisia supistuksia palkkioksi imuroinnista.

ItseĂ€ vaan huvittaa, kun jokaisessa blogissa minkĂ€ olen lukenut lukee kuinka iso maha on ja kuinka lantio posahtaa vauvan painosta ym. ItsehĂ€n en voi allekirjoittaa tĂ€tĂ€ vielĂ€. Tuntuu ettei tuo maha ole nyt kasvanut ollenkaan. Syy varmaan siihen on se, ettĂ€ turvotti sen verran kovin ennen tuota noroa ja nyt tuo maha olisi vain normaalin kokoinen pikku kumpu. LisĂ€ksi esim. Kaksplussa sivusto kehottaa pyytĂ€mÀÀn miestĂ€ sitomaan kengĂ€nnauhat ja pukemaan sukat. MikĂ€ vitsi, meillĂ€ ei herra Kurdi IKINÄ suostuisi tuohon. ToisinpĂ€in tĂ€mĂ€ kyllĂ€ voisi toimia. VielĂ€ jalka nousee koreasti ja hyvin jaksan työntÀÀ sisarrusrattaita mĂ€keĂ€ ylös.

Se mikÀ nyt sitten ÀrsyttÀÀ on se, ettÀ joutusin perumaan postissa tulleen pelkopolikeskustelu ajan. Herra kurdilla on oma meno tuollon 9.3. Aikataulu oli vielÀ tollon auki hÀnen menolle. Aika olisi ollut tuohon keskusteluun klo 8.00, mikÀ on kyllÀ haastava aika lasten kannalta. TietenkÀÀn heillÀ ei ole tarjota aikaa joten minut palautettiin ns. odotuslistalle. Harmittaa kyllÀ todenteolla, koska olin asentoitunut jo tuohon keskusteluun..

Esikoisen vasu keskustelukin oli. HÀnellÀ alkaa vihdoin tutkimukset koulua ajatellen. (HÀnellÀ epÀillÀÀn tarkkaavausuus hÀiriötÀ ja yliherkkyyttÀ.) Ilmoitin hÀnet myös esikouluun, johon toivon mukaan tulisi nopeasti pÀÀtös. PÀivÀkodissa alkoi myös erikoisentuen tarve. Saa nÀhdÀ miten tuo toisiksi vanhin pÀrjÀÀ ilman isoveikkaa pÀivÀkodissa. Hieman on haikea olo. Vastahan tuo esikoinen syntyi. Mutta niin syntyi tuo aivokurjetonkin ja nyt hÀn tÀyttÀÀ jo tÀssÀ kuussa 1 vuoden.

Ps. Artikkelit löytyvĂ€t jĂ€rjestyksessĂ€ kuukausittain laatikoista tuolta alhaalta, jos ei jaksa kaikkia lĂ€pi selata. SieltĂ€ löytyy myös tuon aivokurjettoman raskaus ajalta postauksia. MielellĂ€ni vastailen myös kommentteihin! ❀

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *