Korona kriiseilyĂ€ đŸ˜±

Siis ihan nÀin aluksi tÀytyy sanoa, ettÀ sen kuuluisan sikainfluenssa episodin jÀlkeen kuvittelin ettei tarvitsisi mieltÀÀ enÀÀ tÀllasta paniikkia. Mutta nyt, kun on omia lapsia ja viides murunen mahassa niin iskee vÀkisinkin pienoinen kriisi.

ItsellÀ siis tÀllÀ hetkellÀ suu tÀynnÀ aftoja ja kurkku kipeÀnÀ. Lapset saivat jonkinlaisen flunssan taas tuossa viikko sitten pÀivÀkodista. Ja tietenkin koko perhe sen tÀssÀ pikkuhiljaa sairastaa lÀpi. MeillÀ siis lapsilla nenÀt vuosi. Kuumetta ei ollut kenellÀkÀÀn ja yskÀ kesti pari pÀivÀÀ. Tuo kuopus tekee mukavasti hampaita samalla. Eli ihan normi flunssaa luultavasti. Toki kotona ollaan hengailtu, kun ei tÀssÀ muutenkaan ole menoja ollut. Ovat siis lapset saaneet paranneltua itsensÀ rauhassa.

Mukavasti tuli uusi aika sinne pelkopolillekkin 17.3 klo 13.00. Jonne joudun mennÀ bussilla. Nyt on onneksi hyvÀ tilanne siinÀ, ettÀ saan oman Àitini hoitamaan lapsia tuon Àitiyspoli kÀynnin ajaksi. Hieman kutkuttaa, ettÀ olisiko mitÀÀn muuta vaihtoehtoa kun bussi. Mutta valitettavasti ei taida olla. Aamulla tÀytyisi ensin mennÀ Àitiysneuvolaan.. Herra Kurdi on työssÀ joten se tarkoittaa sitÀ, ettÀ joudun raahautua kahden nuorinmaisen kanssa aamulla neuvolaan. Omalla tuurillani bussitkaan ei kulje ja joudun perumaan TAAS pelkopoli kÀynnin. Toki tÀssÀ pitÀÀ ottaa korona aika vakavasti ja meidÀn perheessÀ on jo parisen viikkoa noudatettukin varovaisuutta.

Mutta tĂ€mĂ€ maha on plompsahtanut vihdoin viime pĂ€ivien aikana. SiellĂ€ mamman pieni köllii. Kovasti hikotellaan ja möyritÀÀn. Supistaa kohtalaisesti ja vĂ€lillĂ€ yöllĂ€ kesken unien havahtuu selĂ€ssĂ€ jomottaviin supistuksiin. Iso sisarrukset odottaa niin malttamattomana tulevaa pikkusisarrusta. 👣

SiinĂ€ tuo vauvamasu ”töröttÀÀ”. đŸ€°â€
Tuleva isoveikka kuuntelee kuuluuko sieltĂ€ mahasta vauvan ÀÀniĂ€. 😂

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *