Rv 40+5 đŸ‘ŁđŸ€°âœŒ

Juu u. KyllÀ, luit oikein.Eli edelleenkÀÀn vauva ei ole syntynyt. KyllÀ se nyt taitaa niin olla, ettÀ yliaikaisuus aika odottaa ensiviikolla. Rv 41+3 tÀytyy soittaa aamulla Àitiyspolille ja pyytÀÀ yliaikaisuuskontrolli aikaa. Ilmeisesti se aika tulee mitÀ luutavammin viikon pÀÀhÀn torstaille. TÀytyy kuulemma varautua jÀÀmÀÀn kÀynnistykseen jo silloin.

Herra Kurdi meni töihinkin jo, koska kyllÀstyi yksinkertaisesti odottamaan tÀtÀ pientÀ saapuvaksi. Edelleen limatulppaa tulee mutta verta ei. Supistuksia tulee pienestÀkin liikkeestÀ ja lantiokivut ovat saapuneet loistamaan tÀtÀ upeata turvonnutta kroppaa..

Lohduttaa toki ajatus siitĂ€, ettĂ€ ensiviikolla luutavastikin synnytys kĂ€ynnistetÀÀn. En toki kyllĂ€ jĂ€rin iloinen ole siitĂ€, koska ne supistukset ovat tĂ€ysin omaa luokkaansa, kun aletaan kĂ€ynnistelemÀÀn ja tuntuu olo niin turhautuneelta. Neuvolassa kĂ€vin tĂ€nÀÀn ja paino on samoissa lukemissa, kun aivokurjettoman syntymĂ€n aikoihin. Sf-mitta oli kasvanut 2cm viikko. Eli nyt mitta oli 36cm. Huvittavinta tĂ€ssĂ€ on se, ettĂ€ sf-mitta kĂ€yrĂ€ on merkattu neuvolakorttiin vain rv 40 saakka. đŸ€Ł Neuvola-th kovasti harmitteli sitĂ€ ettei vauva ole vielĂ€ syntynyt ja muistutti ettei se vauva siellĂ€ mahassa pienenĂ€ tule ikuisesti pysymÀÀn. Nyt tuntuu siltĂ€, ettĂ€ maha on oikeasti tĂ€ynnĂ€ vauvaa. Arvio neuvola th:lla vauvan koosta oli 4kg. MikÀÀn ei tunnu mahtuvan enÀÀ pÀÀlle. Äitiyspaidoista vatsa pursuaa alta ulos.LisÀksi tuolle aivokurjettomalle nousi taas kuume. Kova kiukku on pÀÀllÀ 24/7, koska jostain kumman syystÀ hÀn alkoi tekemÀÀn juuri nyt poskihampaita.. SÀrkylÀÀkkeen anto on kunnollinen nÀytös. SiispÀ ratkaisuna laitoin sen sÀrkylÀÀkkeen hÀnen maitoonsa.Toisiksi vanhin sai elokuuksi pÀivÀkotipaikan tuosta meidÀn lÀhellÀ olevasta pÀivÀkodista, onneksi! Vanhimman siirtopalaveri alkuluokka opetukseen on loppukuusta. Toisiksi vanhimmalla pÀivÀhoito jatkuu normaalisti.

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *