Alku puheita!

Esittely sen olla pitää!

Tervetuloa seuraamaan meidän perheen elämää. Tämähän on vaihtelu rikasta, ja vauhdikasta. Ehkä myös osaksi perheen elämäntarinaa ja lukemattomia katastrofeja. Blogi kirjoitus on lähellä sydäntä siinä mielessä, että tiedän monia monikulttuurisia perheitä. Uskon saavani monikulttuurisille perheille (vertaistuen) kirjoittamalla meidän perheen tapahtumista. Lisäksi myös oman kulttuurin omaavat ovat tervetulleita lukemaan Elämää kurdi perheessä!– Blogia.

2 Replies to “Alku puheita!”

  1. Ihanan mielenkiintoinen aihepiiri! Odotan innolla, että pääsen lukemaan teidän perheen elämästä. Yksi pienen pieni pyyntö olisi vain; yhdyssanat ja isot alkukirjaimet helpottavat tekstin lukemista ja saa virkkeet jäsentymään sulavasti. Niihin jos viitsisit vähän keskittyä. Jatkoa odotellessa! 🙂

    1. Kiitos palautteesta! Pahoitteluni kirjoitus muodosta. Kärsin luki/hahmotushäiriöstä ja valitettavasti se vaikeuttaa kirjoittamista. Yhdyssanoja joudun tästä syystä harjoitella enemmän kun keskiverto ihminen. Lisäksi sanoista saattaa puuttua kirjaimia/isoja kirjaimia, vaikka yritän tarkistaa lauseet ja jäsentämiset.😊 Mutta juuri tästä syystä kirjoitan, että ei unohdu kirjoituksen perusasiat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *