Rv 20+3! 😍👣

Anteeksi ihanaiset!

Olen ollu niin raskaushuumassa viikot, ettÀ en ole koko blogia muistanu.

Mutta niihin positiivisiin uutisiin!

Minulla ja vauvalla on kaikki hyvin. Rakenneultra oli rv 20+0,9 23.11. Ja kaikki oli niin kun pitikin! Meille tulee pieni prinsessa. Painoa hĂ€nellĂ€ oli 366g, ja ultrassa pĂ€iviĂ€ oli 4pv enemmĂ€n(eli 20+4). Laskettu aika pysyi kuitenkin samana. Johtuen siitĂ€, ettĂ€ myös muut lapset ovat olleet sen 3-4pv isompia ultrissa. Silti ovat syntyneet rv 2×40+1 ja 39+5.
Olen niin onnellinen!

MeidĂ€n kurdi-prinsessa! â€đŸ‘Ł

KÀvin rv 15 sokerirasituksessa ja sillon arvot jÀivÀt nipin napin alle rajan. (0h 5,2, 1h 9,8 ja 7,9.) Rv 26 sitten taas uudestaan.

TÀÀllÀ kovasti isommat odottaa pikkusiskoa. Kovasti kÀydÀÀn lÀpsimÀssÀ, pusuttelemassa ja halailemassa masua.

Herra kurdi on nyt sulatellu tÀtÀ prinsessa uutista jonkun aikaa. Oikeestaan sulattelee vielÀkin. Mutta ei tunnu olevan niin kova pettymys kuitenkaan, kun toisen lapsen kohdalla. EhkÀ tÀtÀ lieventÀÀ se, ettÀ herra kurdin sisko odottaa myös pientÀ tyttöÀ. HÀnellÀ laskettu aika on toukokuun alussa. Minulla 12.4.2019.

NÀmÀ pÀivÀt menee tÀssÀ arjen tahdissa. Mukavinta tÀssÀ on se, ettÀ muutettiin syksyllÀ rivitaloon. YlhÀÀllÀ on makuuhuoneet+sauna. Alhaalla olohuone ja keittiö+wc. Siivottavaa on oikeastaan vaan alakerrassa. Eli helpottaa minua hieman. EikÀ tuo oma pieni takapihakaan pöllömpi ole.
Herra kurdin kanssa menee vaihtelevati pÀivÀt. VÀlillÀ molempia vÀsyttÀÀ, ja toisten naamat saa kiukun valtaan. Sitten on vÀlillÀ semmonen molemminpuolinen tÀys rakastava, ja halittava olo. (MikÀ lie molemmin puolinen hormooni transsi.) Vai onko se sitten sitÀ himottavaa molemminpuolista tempperamenttia.

Herra kurdi on arkipÀivÀt koulussa ja viikonloput kotona. Ite viihdyn kotona mahani kanssa. Pari kertaa viikossa kÀyn kÀvelemÀssÀ. Mutta itellÀ on alkanu jo supistukset, eikÀ nÀissÀ liitoskivuissakaan huvita lÀhtee kirmaamaan pitkin pihoja. Tuntuu myös siltÀ, ettÀ tÀmÀ prinsessa pippuri on myös mestari aiheuttamaan liikkumisellaan kaikenlaisia tuntemuksia.

TĂ€ssĂ€ rv 20+1, ihan ”pieni” maha.. 🙄

Joulua ja neljĂ€ttĂ€ pippuria tĂ€ssĂ€ kovin odotellaan! 😍👍

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *